Senki nem tud annyit tenni az egészségünkért, mint mi magunk!

Végzettségem szerint dietetikus, táplálkozástudományi és sport-táplálkozástudományi szakember, valamint Pilates oktató vagyok.

Munkám során sokféle betegséggel találkoztam, és a test öngyógyító képessége mindig is lenyűgözött. Ha éveken át ártalmas ételeket is eszünk, testünk akkor is képes visszafordítani az okozott károkat - újra megnyitni az elzáródott artériákat, megnövelni sejtjeink inzulinérzékenységét, sőt visszafordítani egyes rákos megbetegedések progresszióját! 

Elhivatott vagyok a növényi táplálkozás népszerűsítése iránt, mert tapasztalom, hogy ennek a táplálkozási formának a részleges vagy teljes bevezetése az ember életébe milyen csodákra képes. Úgy kellene ennünk a zöldségeket és gyümölcsöket, mintha az életünk múlna rajta - mert tényleg ezen múlik!

Azonban azt is tudom, hogy a változáshoz mekkora bátorság kell, mennyi idő és energiabefektetés. Én azért dolgozom, hogy segítsek Neked, és ha már csak pár szokásodon képes vagy változtatni, már sokat tettél a bolygónk megóvásáért, a kiadásaid csökkentéséért és a legfontosabb: a saját egészségedért!

Hiszem, hogy sosem túl késő elkezdeni a mozgást és sosem túl késő elkezdeni egészségesen táplálkozni!


Szakmai hátterem:

Táplálkozástudományi szakember MSc.

Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar

Dietetika BSc.

Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar

Sport and Exercise Nutrition 

Shaw Academy

Pilates Instruktor

Fitness Company 


2022 csicseri pajta | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!